BESV

The Dutch Bike Company kan BESV gaan uitleveren

VELP – Vorig jaar is The Dutch Bike Company van start gegaan met de verkoop en distributie van BESV e-bikes. Net als veel andere merken hebben zij ook hinder ondervonden van vertragingen maar de uitlevering van de elektrische fietsen is inmiddels op gang gekomen.

Jurgen Kruitbosch, salesdirector van The Bike Company, is blij dat de e-bikes nu binnenkomen. “We hebben de verkoop van BESV e-bikes overgenomen van Darfon Europe. De destijds beschikbare voorraad was snel uitverkocht aan onze dealers. We hebben inmiddels een mooi dealernetwerk opgebouwd waarmee we in de toekomst het merk goed neer kunnen zetten.”

De Shimano motoren garanderen volgens Kruitbosch voor iedereen een passende ondersteuning en goede kwaliteit. “Onze dealers zijn erg tevreden hierover,” vervolgt Kruitbosch. “We hebben de nodige vertraging opgelopen door de grote vertragingen die spelen in de markt en waar we allemaal mee te maken hebben. Maar de containers met e-bikes komen nu gestaag binnen en we bouwen voorraad op in onze magazijnen. Hiermee kunnen we aan onze belofte voldoen, om een mooie collectie fietsen in de winkel te presenteren. We kunnen veel modellen uit voorraad leveren en we gaan de nieuwe modellen 2023 snel leveren, aansluitend op de 2022 collectie.”

Op de Eurobike in Frankfurt van 13-17 juli presenteert BESV de collectie 2023 in Hal 11.1  stand C15. Aansluitend op de Eurobike is er een dealershow in Velp van 24 juli t/m 9 augustus. Hierbij presenteert The Dutch Bike Company niet alleen de BESV premium e-bikes, maar ook EOVOLT compacte e-bikes en de eerste BEONE e-bikes. “Wij nodigen iedereen uit om de collectie vrijblijvend te komen bekijken,” besluit Kruitbosch. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich registreren op de website bij de dealerportal

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button